Etimedia - Referentie in Luxe-Verpakkingen

Etimedia is uitgegroeid tot één van de toonaangevende spelers op de markt van luxeverpakkingen. De nog steeds groeiende zaak geniet van een uitstekende naam.

Alle leveranciers worden met de grootste zorg geselecteerd, niet alleen op basis van prijs / kwaliteit, maar ook op gebied van betrouwbaarheid en flexibiliteit. Continuïteit of lange termijnrelatie is de spreekwoordelijke leuze dat men binnen het bedrijf hanteert, zowel ten overstaan van leveranciers als klanten. “We kunnen gerust stellen dat Etimedia de ideale partner is om mee samen te werken. We ambiëren zeker niet om de grootste te zijn maar wel om voor onze klanten een betrouwbare en flexibele partner te zijn die een waaier aan innoverende verpakkingen aanbiedt.”

Daarbuiten is Etimedia ook fabrikant voor zelfklevende etiketten en bedrukt lint (Ribanbel of satijn). Het bedrijf beschikt over een eigen creatiestudio waar de logo’s en andere ontwerpen door vakbekwame mensen het levenslicht zien.

 

ONZE TROEVEN - UW VOORDEEL

Kleinschalig - U praat onmiddellijk met de juiste gesprekspartner. Geen logge structuur, geen eindeloze wachttijden aan de telefoon.

Flexibiliteit - Wij trachten steeds in de mate van het mogelijke om aan al uw wensen te voldoen.

Raadgeving & advies - Wij helpen u graag verder met advies ivm met nieuwe kleurentendensen, het aanmaken van sierstrikken, de kunst van het verpakken in het algemeen.

 

Contacteer Etimedia

Gelieve alle velden met een * zeker aan te vullen. Waarvoor dank!

Naam en voornaam*


E-mail*


Adres*


Telefoon*


Telefax


GSM


Bedrijf


BTW-nummer


Mijn vraag, opmerking, of bestelling


Leveringsadres
  Op bovenstaand adres
  U haalt uw bestelling bij ons af
  Op hieronder vermeld adres


Mijn leveringsadresMijn sluitingsdag(en)*